Zašto se neću cijepiti? – Don Josip Mužić – Split – Govor u sklopu prosvjeda “Krik za slobodu”

Govor u sklopu prosvjeda – Krik za slobodu – Split 21.8.2021.

youtube-video
krik za slobodu Snimka zaslona (3453)

Vjerujem da ste  ovdje ljubitelji slobode i tražitelji Istine, a to je danas teško naći. Znam da ste za to spremni pretrpjet puno toga, a znamo da se onima koji misle drugačije prišivaju razne etikete i tako ih se želi ušutkati.

Mi nismo ispod nikakve etikete “anti” nego ZA SLOBODU IZBORA, a drugi se mogu pitati jesu li za slobodu izbora ili nisu. Svatko ima pravo korištenja sloboda. Mi nismo ‘anti’.

Postavlja se pitanje zašto sam došao kao svećenik  – Došao sam da vam dam podršku, a drugo – u pitanju su temeljne slobode, u pitanju je dostojanstvo čovjeka i u pitanju je budućnost djece. To je egzistencijalno i moralno pitanje na to se ne može oglušiti ni Crkva ni svećenik ni svaki čovjek dobre volje.

Osim toga, ovdje se radi o stvaranju jedne lažne religije ima svoga idola, svoje božanstvo –  tzv. pripravak kojem se mediji klanjaju, političari se pridružuju, a da  mnogi u Crkvi  šute i na taj način daju podršku!

Zašto mislim da ne mogu šutit i da se ne može šutit – zato jer svatko od nas ima odgovornost pred Bogom i svatko će odgovarat za ono što je činio, što nije činio, što je šutio i što je govorio. I zato sam ovdje.

Drugo, zašto se neću cijepit? Mislim da je pošteno je da rečen svoj stav.

U prvom redu – NEĆU SE CIJEPIT ZATO JER – mislim na druge – a ti drugi su NEROĐENA DJECA – kojima je okaljano cjepivo. Do sada je po službenim statistikama – do sad je sa koronom umrlo u godinu i pol dana – 4 milijuna ljudi. A u godinu dana prema statistikama UN izvrši se 73 milijuna pobačaja !

NEĆU SE CJEPIT ZATO JER –  je cjepivo protiv razuma!

Kako je rekla doktorica (vidi video: dr Nada Jurinčić)  nema razumnih argumenata, nema sučeljavanja suprotstavljenih strana. Ima JEDNOUMLJA, CENZURE, PROPAGANDE i ja to ne mogu prihvatiti!

NEĆU SE CJEPITI JER je cjepivo protiv zdravlja,  po mom uvjere Svatko tko razmišlja, tko se informira – vidi da može imat veće štete nego koristi, da je cjepivo još u eksperimentalnoj fazi. Nije slučajno da ta faza završava kad i zadnja pošiljka naručenog cjepiva  – jer naši su političari kupili cjepiva za sljedeću godinu i za 2023 – neka ga oni koriste za sebe…

NEĆU SE CIJEPITI jer je cjepivo protiv dostojanstva čovjeka – jer nas ucjenjuju, prisiljavaju, i to je ispod svake razine normalnog ljudskog ophođenja.

NEĆU SE CIJEPIT ni zato jer je to protiv normalnog poretka. Mene ne zanima nikakav novi svjetski poredak. Mene zanima sadašnji poredak. Novi poredak je protiv naravi i protiv čovjeka.

Ako se pretvorilo u idola – ja ne želim biti idolopoklonik!

Kad se sve skupa sabere išao bih protiv savjesti učinio bih teški grijeh – i GDJE POČINJE GRIJEH TU PRESTAJE POSLUH i tu više nema rasprave.

Koja je svrha ovog skupa?

Da izrazimo ljubav prema cijepljenima, jer im je najpotrebnija podrška u ono što ih čeka.

Naše su obitelji podijeljene.  Vidimo da su se mnogi bližnji i članovi obitelji cijepili. Nismo im možda ni mogli reći, a da su nas htjeli čut i to je križ koji će svaki trebat nosit.

Sad su na redu mladi i djeca kojima će se pokušati nametnuti cjepivo(Ne-da-mo-vam-djecu!!!)

Logika je da se podjele prodube i da nas zavade pa da tako mogu bolje vladati. Naša logika bi trebala biti UJEDINIMO SE U BOGU – I POBJEDIMO IH. 

ZAKLJUČIT ĆU:

MISLI NA DRUGE = LJUBI DRUGE!  – PRVO MISLI NA BOGA – PA NA SEBE – PA NA DRUGE.

PRVO LJUBI BOGA – LJUBI BLIŽNJEGA  – LJUBI SEBE.

LJUBI BOGA I BORI SE ZA ISTINU.

Ovo njihovo je neprihvatljivo.

Neka svatko da svoj doprinos – ostalo će dati Bog – pobjeda će doći – Pobjeda je Njegova i ne trebamo se bojat.

prosvjed u st

Print

You may also like...