MILOSRĐE PREMA HOMOSEKSUALCIMA: Ukazivanje na istinu, s ljubavlju

https://www.youtube.com/watch?v=y-nWkPzvXmI

Svaka osoba je vrijedna i za svaku osobu je Isus umro na križu. Nitko nije izgubljen, ma kako u životu zaglibio, ako se obrati Božjem milosrđu, ako se kaje, ako prima sakramente i oslanja se na Božju snagu.

Moramo imati na pameti da je Bog stvorio čovjeka kao muško i žensko, i da je brak u Božjoj zamisli samo ona zajednica između muškarca i žene. O svetosti spolnog čina u braku govorio je i Ivan Pavao II, govoreći o Teologiji tijela, u više od stotinu svojih generalnih audijencija, a o čemu je napisao i knjigu Teologija tijela.

Otkud onda homoseksualnost? Može li se ona normalizirati?

Mediji su moćno sredstvo za oblikovanje javnog mišljenja, pa stoga nije čudno da većina smatra kako je homoseksulanost nešto urođeno, nešto s čim se čovjek rodi i da je to samo pitanje nečije spolne orijentacije.

No je li to baš tako?

Druga mišljenja ne možemo čuti jer javnost ne želi da ih čujemo. Čak i ako je netko znanstvenik, doktor psihologije, sa karijerom preko 6o godina – nema priliku reći javno svoje mišljenje – kao što je mogao nekad.

A što kaže znanstvenik – Prof. dr. Gerard Van Den Aardweg – poslušajte u dijelu jednog intervjua (u prilogu – yt VJERNI BOGU

Night Sky Mountain Decorative Border YouTube Thumbnail (11)

A zašto ga se ne može baš pronaći na internetu? Pogađate. Nije politički-korektan. Ne uklapa se u moderne poglede na ljudsku spolnost.

Prof. dr. GERARD van den AARDWEG se specijalizirao se za proučavanje homoseksualnosti te liječenje osoba sa homoseksualnim sklonostima – i to kroz više od 60 godina svoje znanstvene karijere.

Autor je mnogih knjiga i znanstvenih članaka, a govorio je i na papinskoj Akademiji za život.

Rezultati njegova rada govore da je HOMOSEKSUALNOST kod muškaraca uglavnom rezultat načina odgoja (predominantna uloga majke!), dok nedostaje jaka i hrabra očinska figura), a rjeđe i neki drugi društveni faktori i navike. Gay-ideologija nas želi uvjeriti da je po srijedi neka biološka predodređenost, kao da su neki “takvi rođeni” sa većom koncentracijom muških ili ženskih hormona, što nije točno. Ne postoje homoseksualni geni ili hormoni. Znanost nikad nije došla do takvih rezultata unatoč tome što su gay-udruge financirale mnoga istraživanja s tim ciljem. Ali ništa.

Čak kad bi znanost takvo nešto i dokazala – to ne bi moglo opravdati homoseksualna protuprirodna ponašanja.

Problem pederastije i pedofilije (povezane s homoseksualnošću) ne treba podcijeniti, no znanstvenici koji se usude govoriti istinu (i tako mnogima pomoći!) – riskiraju da budu na meti LGBT udruga.

Ako nam je zaista stalo do toga da se naši mladi odgajaju u istini i ljubavi onda ćemo poslušati mišljenje uvaženog znanstvenika Gerarda van den Aardwega. Ako nam je zaista stalo do dobra nekog od homoseksualaca, također poslušajmo što kaže i ovaj znanstvenik, jer nakon tolikih godina bavljenja tom problematikom zasigurno ima što reći.

Potrudimo se i drugima ukazati na ovu stranu znanosti – koju mediji ne žele prikazati – te ukazivati na istinu, s ljubavlju.

Duhovno je djelo milosrđa – voditi druge k Istini.

Print

You may also like...