ČUDO po zagovoru Gospe Lurdske – u Belgiji (u svetištu sličnom našem Vepricu)

pierre

JEDNO OD ČUDA PO ZAGOVORU GOSPE LURDSKE – U BELGIJI

 PIERRE DE RUDER bio je radnik koji je jednom prigodom slomio nogu. Prijelom je bio takav da je mogao okretati slomljenu nogu naprijed – natrag, a tako i petu i nožne prste. Slomljene kosti ispod koljena bile udaljene jedna od druge, jer je jedan dio slomljene kosti bio izvađen.

Osam godina trpio je strašne muke. Išao je kod raznih doktora, ali nije bilo nade u izlječenje. Rana je krvarila i gnojila se, a zavoji što ih je često morao mijenjati strašno su zaudarali.

Savjetovana mu je amputacija, no je on odbio.

Želio je otići na hodočašće u jedno belgijsko Gospino svetište Gospe Lurdske. Tamo je bila špilja (nalik našem svetištu u Vepricu) gdje su se okupljali hodočasnici.

I dok drugi nisu imali vjere u čudo, Pierre je vjerovao i molio Gospu da mu vrati zdravlje pa da može opet raditi i zarađivati za svoju obitelj, kako ne bi morao živjeti od milostinje.

I njegovim patnjama bio je kraj. Ustao je bez štaka i počeo hodati bez ikakva problema. Ozdravio je. Njegova žena koja je to vidjela, shvaćajući što se upravo dogodilo, pala je u nesvijest. Oko njega su se počeli okupljati hodočasnici. Dvije rane su bile zacijeljene, a dvije razdvojene kosti su se čudesno spojile. Obje noge postale su iste. Postoje dokumentirane slike noge prije i poslije ozdravljenja.

 

OOSTACKER

 

Izvor

gospa lurdska

Print

You may also like...