Volio je kompjutere, ali je njegova prva ljubav je bio EUHARISTIJSKI ISUS (Sluga Božji Carlo Acutis)

carlo acutis

Carlo Acutis je volio je euharistiju te je koristio svoje računalne vještine kako bi prikupio na jedno mjestu sva euharistijska čuda svijeta. vidi OVDJE

Rodio se u Londonu, gdje su njegovi roditelji radili, no ubrzo nakon rođenja preselili su se u Milano, u Italiju. Karlo je kao dijete bio pobožan Gospi i molio krunicu. Nakon svoje prve svete pričesti često je primao svetu pričest i trudio se prije ili poslije svete mise ostati u molitvi pred tabernakulom. Ispovijedao se jednom tjedno.

Svećenik koji je zadužen za kanonizaciju časnog Carla Acutisa objavio je da tijelo mladića nije raspadnuto, javlja katolički portal Aleteia.

Carlo je 2006. godine preminuo od leukemije u dobi od 15 godina.

Otac Marcelo Tenorio, zamjenik postulatora, podijelio je vijesti na društvenim medijima. Otkrio je da je vidio fotografije, ali ih ne može podijeliti.

Svećeniku je vijest prenijela Carlova majka:

“Dragi moji, danas sam od majke Carla Acutisa primio predivnu vijest da je tijelo časnog mladića, koji je preminuo dajući svoj život za papu Benedikta XVI., netaknuto.”

Najavio je i da će tijelo biti odvedeno u samostan kapucina u Asizu, te će naposljetku biti premješteno u staru baziliku sv. Marije Maggiore u Asizu.

Izvor: medjugorje-info, wikipedia, stranica koju je radio Carlo: miracoloeucharistici.org !

Print

You may also like...