TRANSRODNA IDEOLOGIJA: Pogubne posljedice blokatora puberteta (u pet godina zabilježeno 6370 smrtnih slučajeva)

stop tg

Paul McHugh, poznati psihijatar sa Sveučilišta Johns Hopkins, rekao je za The College Fix da vjeruje da su transrodni ljudi osobe na kojima se zapravo provode eksperimenti, jer liječnici koji liječe transeksualne bolesnike hormonima “nemaju dokaze da će liječenje biti uspješno”.

McHugh vjeruje da je u mnogim slučajevima takozvana spolna disforija posljedica mentalne bolesti. Podsjetimo a već smo o tome pisali, spolna ili „rodna disforija“ je stanje u kojem osoba osjeća da je zarobljena u tijelu suprotnog spola, a odnedavno se ovaj osjećaj kao stanje priznaje i kada ga izraze djeca i tinejdžeri, kojima se tada daje “lijek” za blokiranje puberteta, „Triptorelin“, dok dijete ne odluči je li muško ili žensko.

(…)

“Između 2012. i 30. lipnja ove godine, FDA je dokumentirala više od 40 764 nuspojava na pacijentima koji su uzimali leuprolidni acetat, “Leupron“, koji se koristi kao blokator hormona. Više od 25 500 reakcija zabilježenih u razdoblju 2014.-2019. smatrano je „ozbiljnima“, uključujući 6370 smrtnih slučajeva“, piše u izvješću FDA.

Vidi više na: logicno.com

Print

You may also like...