Athanasius Schneider: Moramo se oduprijeti diktaturi države koja želi biti vlasnik našeg tijela. Poudajmo se u Boga i zagovor Blažene Djevice Marije.

schneider

Athanasius Schneider zasigurno je najistaknutiji biskup na temu cjepiva okaljanih pobačajem, ali kao bivši građanin jedne komunističke zemlje-živio je kao dijete u državi članici Sovjetskog Saveza- također se jako protivi „zdravstvenoj diktaturi“ koja se postavlja u toliko zemalja pod izgovorom borbe protiv COVID-19.

Dok Francuska klizi u  totalitaristički sustav u kojem će od 15. rujna biti obvezno “cijepljenje” protiv COVID -a, a gdje su i javnost i zaposlenici prisiljeni izlagati “sanitarnu propusnicu” za mnoge obične živote, biskup Schneider odgovorio je na LifeSite pitanja o eshatološkoj dimenziji ovih zahtjeva bez presedana. 

“Ne kažem da je ovo izravni žig Zvijeri, da budem jasan, ali to bi već dijelom moglo biti prefiguracija ovog znaka“, odgovorio je, ponavljajući nekoliko puta da mjere koje se nameću na neki način čine državu “Vlasnikom” vašeg tijela. 

“Ako vlada ima apsolutnu moć da vas prisili i kaže kako bi vaše tijelo trebalo biti, onda ste izgubili zadnju privatnost jer vaše tijelo pripada vama”, rekao je. 

Biskup Schneider vrlo je jasno dao do znanja da imamo dvostruku obvezu oduprijeti se ovom razvoju događaja: prigovor savjesti protiv uporabe cjepiva zaraženih pobačajem mora ići zajedno s praktičnim otporom, na primjer stvaranjem mreža koje ljudima omogućuju kupnju i prodaju, a također i putovanja, bez potrebe za dobivanjem sanitarne propusnice. 

“Već sada moramo tražiti sve praktične mogućnosti kako bismo izbjegli tu novu prisilnu diktaturu nad svojim tijelom i našom slobodomAko to ne učinimo, doći će do potpunog totalitarizma i ovo će biti kraj svakog ljudskog društva ”, rekao je, više puta upotrijebivši riječ “ ropstvo ”da opiše posljedice prisilnih mjera na francuske državljane. 

No poruka biskupa Schneidera sve je samo ne pesimistična. Gledano iz perspektive vječnosti, sadašnja situacija bit će “na dobrobit duša”, naglasio je, podsjećajući da sve što Bog dopušta u konačnici doprinosi Njegovoj većoj slavi. 

No biskup Schneider ne vjeruje da će transhumanizmu biti dopušteno napredovanje do te mjere da će moći znanosti stvoriti novu vrstu čovjeka: “Bog to neće dopustiti.” 

Na kraju je potaknuo sve vjernike da se stave pod zaštitu Djevice Marije koja u naše ime ima moć zagovora kod Boga.

(…)  

 

(Više na: lifesitenews.com )

Print

You may also like...