Kako su liječnici dokrajčili hrvatskog branitelja Josipa Rožića? Ucjene, zloba, laž, prisilno cijepljenje, smrt

rožić

Izvor: facebook

Ovo je tužna i potresna priča o hrvatskom branitelju, pripadniku 4. gardijske brigade, Josipu Rožiću, rodom iz Potravlja kod Sinja, a koji je s obitelji živio u Kaštel Sućurcu. Josipu liječnici nisu htjeli dati imunoterapiju dok se ne cijepi, a ne pitajući se pri tom
kakav ishod može imati to eksperimentalno cjepivo.
Cijepio se, protiv svoje volje, i nekoliko dana zatim – umro.
Želeći prikriti učinak cjepiva liječnici su mijenjali dijagnoze i otpusno pismo,
pišući da je uzrok smrti Covid-19. 
Sve se čini kao zločin države protiv nedužna čovjeka. 
Cijela priča može se naći čak i u talijanskom portalu (vidi: La nuova bussola quotidiana) , na portalu: narod.hr,  a također i u emisiji: Bujica, 10.11. 
ivana r

Kći Ivana s ocem, u bolnici

Obitelj Rožić je 10. studenoga u pratnji odvjetnika ispred zagrebačke bolnice Rebro održala konferenciju za medije na kojoj je iznijela događaje koji su doveli do smrti člana obitelji. 
bujica2

Obitelj Rožić u emisiji “BUJICA”, 10.11.2021.

Kći Ivana kaže da je njezin otac 16. travnja ove godine otišao u bolnicu Rebro na zakazanu imunoterapiju; međutim, liječnik je odbio obaviti liječenje jer pacijent nije bio cijepljen.
Liječenje će se, rekao je liječnik, nastaviti tek nakon cijepljenja.
Pacijent je, nastavlja kći, stoga morao birati između sigurne smrti, ako bi liječenje bilo prekinuto, i vjerojatne smrti zbog reakcije na cjepivo njegovog oslabljenog tijela, ako bi se cijepio. “Moj otac je želio živjeti, ​​stoga je odabrao cijepiti se”.
 
Obitelj je pisala Ministarstvu zdravstva i Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo ističući rizike s kojima će se Josip suočiti u slučaju cijepljenja, no odgovor nisu dobili, i još uvijek čekaju očitovanje o njegovoj smrti. Pacijent je 23. travnja primio prvu dozu cjepiva Pfizer, a zatim je liječnik s Rebra zakazao novi termin za imunoterapiju za 7. svibnja, do koje nije došlo.
Naime, tog dana Josip Rožić je pokopan.
 
Pacijentu je 27. travnja pozlilo i pokazivao je simptome paralize. Na hitnom prijemu splitske bolnice dijagnosticirana mu je samo afazija i, iako su paraliza i afazija jasni simptomi moždanog udara, nisu mu napravljene nikakve pretrage, čak ni CT mozga. Dvanaest sati kasnije njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo te je premješten na intenzivnu njegu, gdje je Josip Rožić preminuo osam dana kasnije, a da nije došao k svijesti.
Nakon zločina – ne možemo ga drugačije definirati – uslijedila je obmana, u očajničkom pokušaju iskrivljavanja dokaza i skrivanja stvarnosti.
Kako priča Ivana Rožić, bolnica je izdala tri otpusna pisma s potpuno izmišljenim podacima koji su lažno ukazivali na infekciju Covid-19 kao uzrok smrti. (!!!)
Tek na inzistiranje obitelji bolnica je konačno izdala istinito otpusno pismo.
 
Smrt Josipa Rožića izgleda kao državno ubojstvo, koje je izvršilo niz osoba i ustanova koje su u njemu aktivno sudjelovale ili koje su svojom šutnjom dopustile da se dođe do ovog tragičnog završetka.
Prije svega, liječnik javne bolnice prisilio je čovjeka da se cijepi, uvjetujući cijepljenjem, koje se kasnije pokazalo kobnim, nastavak liječenja neophodnog za njegov život, premda znajući da je čovjek zbog svoje bolesti bio u velikoj opasnosti.
nalaz ivan rožić

“S OBZIROM DA BOLESNIK NIJE CIJEPLJEN ODGAĐA SE IMUNOTERAPIJA…” (iz emisije “Bujica” – snimka zaslona)

 Ministarstvo zdravstva i HZJZ nisu intervenirali premda su bili upoznati sa slučajem, do danas se nisu očitovali o tome što se dogodilo, niti su poduzeli nikakve mjere protiv liječnika ucjenjivača, dajući mu na taj način osjećaj nekažnjivosti koji ga je zasigurno vodio i navest će ga da na isti način postupa prema drugim pacijentima.
Obiteljski liječnik dao je Josipu Rožiću uputnicu za cijepljenje iako je znao njegovo zdravstveno stanje, a da ga nije podvrgao pretragama kako bi se utvrdilo postoji li rizik od primanja cjepiva.
 
I na kraju, tu je ponašanje liječnika na hitnom prijemu splitske bolnice. Postoji osnovana sumnja da se, više nego o liječničkoj nesavjesnosti, radilo o tragično nespretnom pokušaju prikrivanja moždanog udara jer ga je uzrokovalo cjepivo, što uostalom potvrđuje i sastavljanje lažnih otpusnih pisama u kojima se kao uzrok smrti navodi infekcija od Covid-19 koja se nikada nije dogodila.
 
Način postupanja Države i njezinih predstavnika prema ovom pacijentu i njegovoj obitelji – prijetnje, ucjene, maltretiranje, laž, zloba i ubojstvo – i općenito način vođenja ove kampanje cijepljenja nisu dostojni Države koja brine o svojim građanima. Na taj način se izaziva bijes i ogorčenost među građanima, a uskoro će se očitovati otrovni plodovi ovakvog načina djelovanja.
josip rožić sprovod
 
Vidi video – gdje govori OBITELJ ROŽIĆ
Print

You may also like...