Kako Crkva u SAD-u financira i promiče LGBT ideologiju & Donacije organizaciji “Planting Justice”

Katolički biskupi SAD-a osnovali su Katoličku kampanju za ljudski razvoj 1970. godine kao odgovor na papinu encikliku Populorum progressio – napredak ljudi.

cchd

Biskupi su smatrali da postojeće karitativna društva nisu bila dovoljna za rješavanje postojećih problema, te su zaključili da se trebaju više pozabaviti društvenim nejednakostima te preko župa prikupljati  sredstava za one koji su na marginama društva.

Monika Clark je objavila kako je Katolička kampanja za ljudski razvoj (CCHD –  CATHOLIC CAMPAIGN FOR HUMAN DEVELOPMENT) dodijelila 150 000 dolara bespovratnih sredstava na 9 organizacija.

 

Među onima koje su dobile novčanu potporu  je i Planting justice (50 000 dolara) . To je organizacija koja se bavi povrtnjacima i organskim uzgojem. Zapošljava ljude „u procesu ozdravljenja“, bivše zatvorenike, siromahe i druge…  Međutim ta ista organizacija krši moralni i društveni nauk Crkve podržavajući i promičući homoseksualnu i transrodnu ideologiju, a što oni koji daju svoj novčani doprinos najčešće niti ne znaju.

U prilogu članka kojeg je objavio Lepanto Institut LEPANTOin.org navodi se niz LGBT aktivnosti koje su podržane od strane organizacije Planting justice.

planting

No, ne samo da promiču LGBT ideologiju nego se bave i molitvama demonima – koje nazivaju bogovima. Naime, na stranici Planting justice se čitatelje poziva na molitvu za pokojne, bogovima (točnije demonima) – s navedenim imenima tih “bogova” (Hermaphroditus, Eris, Inanna, itd…), a također su objavljene slike sa simbolima čarobnjaštva. (pentagram, bodež, “oltar” i sl.), …

Nakon što su uputili određene molitve demonima, okupljeni članovi Planting Justice su zatim ponudili molitve za oko 65 imenovanih pojedinaca koji su ubijeni 2013., završavajući bogohulnom molitvom:

Časni mrtvi, dišemo vas,
jedemo vas,
pijemo vas,
u vama živimo,
krećemo se i postojimo …   (članak na stranici – PLANTING JUSTICE – Sjećanje na naše pokojne) /”ubijene pok. transgender osobe”/

Nema sumnje da je ova organizacija, Planting Justice, sudjelovala u sotonskom ritualu s molitvama stvarnim demonima tijekom sastanka osoblja. I to je učinjeno u izravnoj vezi s transrodnim pokretom.

Planting Justice duboko je uključen u pokret za seksualnu perverziju više od desetljeća, pišući nekoliko članaka u prilog homoseksualnim i transrodnim ideologijama.

Iz svega ovog (što je daleko opširnije prikazano na stranici – ) očito je da tvrdnja CCHD-a kako “ katolici mogu biti uvjereni da [CCHD] ne financira organizacije koje krše moralni ili društveni nauk Crkve” jest potpuno  lažna!

 

IZVOR: LEPANTO INSTITUT

Print

You may also like...