JEDAN JE BOG – PRAVI BOG: Otac, Sin i Duh Sveti. Presveto Trojstvo.

athanasiusBiskup Athanasius Schneider objašnjava kako nas prva Božja zapovijed poziva da vjerujemo u jednog pravog Boga. A taj pravi Bog je – Presveto Trojstvo. To nije samo vjerovati da “postoji samo jedan Bog”. Ne. To znači vjerovati da je naš Bog jedini pravi Bog, presveto Trojstvo: Otac, Sin i Duh Sveti. To je pravi Bog.

Da, naravno, jedan je Bog, ali tko je taj jedan Bog? Mi ga poznamo. Muslimani ga odbacuju – Oca, Sina i Duha Svetoga. Zato je islam – kriva religija. No budući da se propagira krivi ekumenizam mnogi biskupi će reći: “pa, sve religije vode do spasenja”.

Zašto da gnjavimo muslimane, oni vjeruju u jednoga Boga. I onda, ako se mi klanjamo jednom Bogu onda ja nemam šta obraćati muslimana. Logička posljedica je to što mnogi biskupi govore muslimanima: “O, ne brinite, vi ćete svi biti spašeni…” 

I to je, po meni, na posljetku izdaja Krista od strane takvog klera, takvih biskupa koji na tako neodgovaran način niječu Krista na neki način i odbijaju siromašnim dušama muslimana dati znanje o Kristu. To je za mene veliki čin ne-ljubavi prema bližnjem – muslimanu.

Trebaju mu dati radost poznavanja Krista. Zato svi i svećenici i biskupi i papa – trebaju činiti kao i apostoli – ponuditi vjeru u Krista. Nikada nikoga ne prisiljavajući. Crkva to nikada nije činila.

I to je po meni posljedica relativizma i krivog ekumenizma koji je u Crkvi već 50 godina.

Izvor: Confraternity of Our Lady of Fatima – youtube

Print

You may also like...