Film “UNPLANNED” – Potresna stvarnost pobačaja

Film UNPLANNED snimljen je prema istinitom događaju.

unplanned

ABBY JOHNSON je napustila mjesto ravnateljice klinike „PLANED PARENTHOOD“ (“Planirano roditeljstvo”) kad je uvidjela što se tamo događa. U klinici je počela raditi kao volonterka, vjerujući da radi za „zdravstvenu skrb“ djevojaka i žena kojima je potrebna pomoć. Abortus je shvaćala samo kao odstranjivanje „fetusa“, što je trebala biti jednostavna procedura, kako je uvjeravala klijentice.

Oko klinike su se okupljali pripadnici Inicijative PRO – LIFE „40 dana za život“ koji su svima u klinici išli na živce, jer kad bi oni bili tamo pred vratima, u mirnom prosvjedu i molitvi, uvijek bi se neke od klijentica predomislile.

Malo pomalo Abby je došla na mjesto ravnateljice klinike. Njena obitelj se molila za nju da shvati koliko je loše ono što radi. Kako svjedoči tamo je pomogla da se učini 22 000 pobačaja.

Jednom je Abby bila pozvana da asistira kod abortusa. Ono što je vidjela promijenilo je sve. Vidjela je snimku na ultrazvuku gdje se beba u utrobi panično bori i odmiče pred opasnosti da bude ubijeno.

Tada je shvatila što su joj pokušavali reći pripadnici pokreta za ZA ŽIVOT… Shvatila je što abortus jest: Ubojstvo nedužnog djeteta u majčinoj utrobi.

Shvatila je kako je ABORTUS veliki IZVOR ZARADE za kliniku. Nije u pitanju nikakva „zdravstvena skrb“ kako je ranije mislila.

Svjedočila je za “Live action” da klinika zlostavlja žene, a štiti silovatelje i trgovinu ljudima. 

Strašna stvarnst klinike je i prodaja organa pobačenih beba.

Ovaj film razotkiva ružnu istinu o stvarnosti koja stoji iza abortusa. Gledajući film svatko tko traži istinu može shvatiti koliko Zlo stoji iza svega.

Također poručuje ženama koje su ranjene onim što su, znajući ili ne znajući,  učinile – da je Bog milosrdan i da im može oprostiti, ako se se odvrate od Zla.

Svjedočanstvo glumice koja je predstavljala Abby. Ashley Bratcher  podijelila je s majkom novost o ulozi koju će glumiti. Majka joj je tada priznala da je i ona bila u klinici na pregledu i pripremala se za abortus. Pregledavala ju je trudnica. U tom trenutku se predomislila. Glumica je tada shvatila da je i ona mogla  – ne postojati. Od te surove stvarnosti smrti dijelile su je samo sekunde.

Abby, kao i drugi koji su radili i rade na ovom pro-life projektu, nemaju iluzija o tom kako je „Čudovište“ pobijeđeno. Znaju da će se Zlo boriti i dalje… ali znaju i da je njihova snaga u Bogu i molitvi.

Abby se 2012. god obratila sa protestantizma na katoličku vjeru.

Print

You may also like...