Dr. Gajski otvoreno o štetnosti cjepiva – cjepiva nisu prošla ispitivanje

cijepljenje

Dr. Lidija Gajski raskrinkala obmane!

U Hrvatskoj je cijepljenje djece protiv zaraznih bolesti zakonska obaveza i roditelji nemaju pravo na slobodu izbora, bar tako kaže hrvatski Zakon a koji prema našem skromnom mišljenju ali i prema mišljenju mnogih liječnika i stručnjaka je van svake pameti, jer riječ je o agresivnoj metodi ubrizgavanja nedovoljno testiranih kemikalija u potpuno zdravo dijete a što može izazvati zaista veliki niz različitih komplikacija, uključujući i smrt djeteta.

Unatoč Zakonu sve više roditelja pod svaku cijenu ne želi cijepiti svoje dijete. Iako u hrvatskim medijima, poglavito nacionalnim, za razliku od drugih demokratskih zemalja u svijetu, riječ gotovo uvijek imaju isključivo pobornici cjepiva u utorak se na HRT-u dogodilo nešto čudesno. Naime, u emisiji  Treća runda, na HRT 3 u večernjim satima razgovaralo se o cijepljenju, a u emisiji su se suočili fanatični zagovornik cijepljenja imunolog Vlatko Silibrčić ali i dr. Lidija Gajski, članica Udruge za promicanje i prava pacijenata ali i liječnica koja godina, kao jedna od rijetkih u Hrvatskoj, istražuje utemeljenost masovnog cijepljenja i javno progovara o nesigurnosti i nedovoljnoj istraženosti cjepiva koja se ubrizgavaju hrvatskoj djeci. Iako ova emisija traje svega 30 minuta, to je bilo dovoljno da dr. Lidija Gajski gotovo pa raskrinka farmaceutski lobi, iako su potpuno neargumentirano, i imunolog Vlatko Silibrčić ali i voditeljica Jelena Jindra pokušali omesti dr. Lidiju Gajski neargumentiranim ponavljanjem fraza bez ikakvih dokaza.

Dr. Lidija Gajski na HRT-u je izrekla nešto vrlo važno a to je činjenica da cjepiva koja su dostupna, kako na hrvatskom, tako i na svjetskom tržištu NIKADA nisu prošla klinička ispitivanja koja bi pokazala da su cjepiva sigurna za masovno procijepljenje (zbog čega izuzetno čudi njihova zakonska obveza) ali i ono što je najvažnije nitko nikada nije dokazao da su cjepiva uopće potrebna.

Naime, dr. Gajski upozorila je javnost da svaki lijek koji se pojavi na tržištu mora proći i zadovoljiti klinička ispitivanja i da su samo cjepiva ta koja to nikada nisu prošla a što je zapanjujuće. Naime, ono što je istaknula dr. Gajski je činjenica da u cijelome svijetu ne postoje ZNANSTVENA UPORIŠTA za tvrdnju da je masovno procjepljenje nadasve potrebno i sigurno. Dakle, kako je dr. Gajski rekla, a to govori na tisuće liječnika u svijetu, nema znanstvenog istraživanja koje pokazuje sigurnost i potrebu masovnog cijepljenja ali zato postoji na tisuće radova koji su ZNANSTVENO dokazali štetnost pojedinih cjepiva.

Dr. Gajski ukazala je na velike probleme u procjepljivanju hrvatske djece, te  je dodala kako je potrebno prvo istražiti svako pojedino cjepivo a ne slijepo vjerovati farmaceutskoj industriji. Imunolog Silibrčić tijekom cijele emisije ponavljao je kako su dokaz za učinkovitost cjepiva grafikoni koji pokazuju pad smrtnosti nakon uvođenja cjepiva, što je dr. Gajski u startu diskreditirala na primjeru tuberkuloze.

Naime, za vrijeme velike smrtnosti od tuberkuloze u svijetu, Europa je procjepila ljude a SAD pak nije prociijepio ljude. A grafikoni u Europi i SAD-u pokazuju jednak pad smrtnosti u istom vremenskom periodu, što je samo dokaz da padu smrtnosti nisu pridonijela cjepiva kako se to papagajski ponavlja, već razvoj i kvaliteta življenja koja je presudna za nestanak mnogih bolesti.

Dr. Lidija Gajski dodala je kako se ona bori protiv prisilnog cijepljenja iz razloga što ne postoje nikakvi dokazi za njihovu sigurnost nasuprot velikog broja znanstvenih dokaza za njihovu štetnost ali i za stručnu medicinsku raspravu na kojoj će se izvaditi argumenti i jedne i druge strane, što se do dana današnjeg u Hrvatskoj nije dogodilo.

S obzirom na to da se trenutno nalazimo u “tjednu cijepljenja” ovih dana oglasila se i Đula Rušinović Sunara, predsjednica udruge za promicanje i prava pacijenata javnim pismom i videouratkom koji je uputila na adresu ministarstva zdravlja i ministru Vargi uz sljedeću poruku:

“Molim da pogledate video. Vrlo je poučno iako dugo traje. Očito nije “montaža” i očito jasno pokazuje kako je potpuno glupo to što nam prodaju bozu kako je cijepljenje preporuka struke. Žalosno da se struka ne ograđuje i da slijepo slijedi preporuke koje uopće niti ne postoje, slijede samo reklamne poruke prizvođača. Negdje u 20 i nekoj minuti je i sudski proces čija snimka pokazuje koliko promotori vakciniranja nemaju nikakvih argumenata ni za što. Možda će ljudima trebati vremena da prekinu začarani krug korupcije, ali nitko neće oprati savjest onih koji su, znajući da lažu, ipak to zagovarali. Sve što sam napisala u prvotnom obraćanju jest tako kako sam napisala: nikakvih dokaza uopće nema da je bilo koje cjepivo korisno (jer znanstvene studije ne postoje osim dokaza povećanja titra anitijela a za to je dokazano da ničim ne jamči ikakvu zaštitu od zaraze ni od jedne bolesti) ali ima dokaza da je svako štetno (kao bilo koja strana tvar u organizmu). Kako je moguće da se ovo pretvara u zakonsku obvezu pod prijetnjama i kažnjavanjima ukoliko se odbije? Zakonima branimo znanost koja nije u stanju dokazati svoje teze? Koja je to znanost? Inkvizicija?
Nakon ovog videa vjerujte da ne razumijem u kojem smo stoljeću, a očito ne razumijem ni u kojoj smo državi. Jeste li sigurni da nije Hitler na vlasti?

Ovo je video koji je priložila a ako se dvojite oko cijepljenja ovo je nešto što morate pogledati, pogotovo dio na 20-oj minuti.

Cjepiva uopće nisu ispitana!

Što se sve nalazi u cjepivima !!!

– See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/DRUSTVO/SOKANTNA-ISTINA-PRIKAZANA-NA-HRT-U-Cjepiva-koja-se-ubrizgavaju-hrvatskoj-djeci-nikada-nisu-prosla-klinicka-ispitivanja#sthash.gQh4sN7m.dpuf

Print

You may also like...