Strategija masonerije: Borba protiv Boga i čovjeka (Svjedočanstvo obraćenja)

MAURICE

Tek poslije obraćenja Maurice Caillet je shvatio da se ne može biti  mason i katolik u isto vrijeme jer je ideologija masonerije (“slobodnog zidarstva”) absolutno nespojiva s učenjem Isusa Krista.

Maurice je znao kako je jak masonski lobi u medijima, u pravu i obrazovanju. Gledao je kako ova ideologija potiče medije da u ime neke tolerancije i slobode promoviraju legalizaciju abortusa, razvrat, kontracepciju, umjetnu oplodnju, eutanaziju koja ide protiv ljudskog dostojanstva, rastavu, posvajanje djece od strane istospolnih parova u kojima se ugrožava psiha djece. Bio je svjestan da masoni svjesno i planski uklanjaju križeve i druge religiozne simbole s javnih mjesta i nameću društvu sotonsku diktaturu relativizma koja vodi do novog oblika totalitarizma. Ispod maske demokracije, u ime huumanizma i demokracije, liberali i masoni uništavaju kršćansku Europu i donose joj moralno i demografsko samo-uništenje.

Glavna strategija slobodne masonerije zidarstva je BORBA PROTIV KATOLIČKE CRKVE NA NAČIN DA SE DRUŠTVO UČINI BEZBOŽNO, DA SE DOMORALIZIRA, DA SE UNIŠTI KRŠĆANSKI MORAL. Nije li to sotonsko djelovanje?SIMBOL MASONA

Jedan od masona piše: „Proširimo naveliko ovisnost i pokvarenost. Neka ljudi to upijaju sa svih svojih pet osjetila, neka piju i na tom se goste … (…) Podvrgnite mase deprivaciji-lišavanju i neće biti više katolika (…) Da biste uništili Crkvu trebate najprije uništiti žene (…) Pokvarimo ih (…) Najučinkovitiji način da se udari na ljudska srca jest moralna pokvarenost. (Arnaud de Lassus: Masoneria, Intrygujaca tajemniecczosc, Warszawa 1993, p.104.) 1974.

Maurice je podupirao medijsku kampanju započetu od strane masonskog lobija, a za legalizaciju abortusa u Francuskoj. Vidio je organizaciju „Planiranje obitelji“  kako obmanjuje javnost objavljujući lažne inforamcije o ilegalnim abortusima navodeći kako su šest puta veći. Prikazivali su da ih je 300 000 godišnje, a u stvarnosti ih je bilo 50 000. Valery Giscard d’Estaing, Francuski predsjednik, legalizaciju abortusa je učinio glavnim predmetom svoga mandata. Njegov osobni savjetnik Jean-Pierre Proteau – je mason, veliki šef Grand Orient de France, a savjetnik ministra zdravstva je dr. Pierre Simon, veliki šef velike lože u Francuskoj. U Francuskom parlamentu, od lijevih na desne, brzo se izglasala – legalizaciju abortusa. Ovaj zločinački čin je stupio na snagu 17. 1. 1975.

Maurice Caillet je bio prvi doktor u Britaniji koji je to primjenio. On je osobno vidio kako je užasan zločin abortusa,  gledajući na smrt iskomadane dijelove tijela. Tada je shvatio da uloga doktora nije da ubija nevina ljudska bića nego da liječi i živote spašava. Od onda je sa sve manjom voljom takvo što činio. Pokušavo je abortuse ograničiti na  12 tjedno. Ali se susreo sa neočekivanim odgovorom lokalnih medija i Pokreta za slobodu žena. Maurice i njegova žena počeli su predlagati ženama da dijete rode pa da ga daju na posvojenje. Bili su jako iznenađeni odlučnom reakcijom nacionalnog tužitelja koji je jednog dana nazvao Mauricea i prijetio mu zatvorom zbog takvih prijedloga.

IDEOLOGIJA MASONERIJE

Maurice Caillet dajući svjedočanstvo obraćenja, naglašava da prema masonskoj ideologiji, ljudski razum preuzima prvenstvo pred svim ostalim. SLOBDNI MASONI VJERUJU  DA POMOĆU MOĆI SVOG RAZUMA ČOVJEK MOŽE POSTIĆI SLOBODU I SREĆU ILI DRUGIM RIJEČIMA „LJUBAV PREMA SEBI KOJA IDE DOTLE DA SE OSJEĆA PREZIR PREMA BOGU“

Da bi bili „kao Bog“ slobodni masoni su upućeni u tajne okultizma i spiritizma. To je osobito opasan grijeh zato što čovjeka čini pretjerano oholim. Bog, naš Stvoritelj i Spasitelj, upozorava nas protiv takve prakse: „Ako se tko obrati na na zazivače duhova i vračare da se za njima poda javnom bludu ja ću se okrenuti protiv takva čovjeka i odstranit ću ga iz njegova naroda“ ( Lev 20,6)spiritizam

No, masoni ne slušaju Boga. Na njegovo mjesto oni oni za sebe izmišljaju nekog dalekog i indiferentnog Velikog Arhitekta Svemira koji nema nikakvog utjecaja na ljudski život. Štoviše, Isus Krist je snižen na nivo religioznih propovjednika kao što su Buda, Muhamed, Zaratustra. Na 32. stupnju masonske inicijacije Isus je nazvan „Velikim učiteljem“ kao što su to i drugi utemeljitelji raznih religija. Ova inicijacija završava bogohulnom izjavom: „Dok sam ja gospodar sutrašnjice i nosim njih (Isusa, Budu, Sokrata, itd.) u sebi.“ Masonerija proglašava ekstremni relativizam te načelo da nema stalne i nepromjenjive ISTINE. Iz tog razloga masonerija potpuno odbija objavu Boga u Isusu Kristu, koji je isti jučer, danas i zauvijek (Heb 13,8) i ignoriraju činjenice negirajući stvarnost nadnaravnih fenomena kao što su Gospina ukazanja ili potvrđena čudesa. Masoni se odnose neprijateljski prema papinu autoritetu i objavljenim istinama koje nam Katolička crkva daje na vjerovanje. Jedina dogma koju prihvaćaju je – relativizam. Prema masonima nema trajnih moralnih principa. Poznati mason, francuski senator, Henri Caillavet, zagovaratelj eutanazije, piše: „Ne postoji takvo što kao univerzalna moralnost koja dolazi od Boga. Moralnost je prolazna; ona se razvija i nije transcendentalna. Ono što je istinito danas – sutra će biti lažno.“

Kao ginekolog Maurice Caillet je svojim pacijentkinjama propisivao kontracepcijska sredstva i abortivne pilule. Svjedok je tragičnih posljedica spolnih odnosa tinejdžera koji ih izlažu brojnim spolnim bolestima, kao što su neplodnost, frigidnost kod djevojaka i impontenciju kod mladića.

Stav slobodne masonerije o ljudskoj spolnosti je protivan šestoj i devetoj Božjoj zapovijedi, protivan učenju Katolike Crkve. Bog je objavio da je spolnost sveta, da treba biti znak sakramenta ženidbe, čiste i trajne ljubavi koja je najvažnija, a kojoj emocije trebaju biti podređene. Zato je neophodno postići vještinu samokontrole i imati apsolutno poštivanje dostojanstva ljudske osobe tako da nikad ne bude tretirana kao objekt. Naprotiv, masonerija prvenstvo daje hedonizu i iskustvu zadovoljstva. A upravo su masoni bili oni koji su poveli mnoge zemlje da dopuste razvrat, rastavu, kontracepciju, abortuse, eutanaziju, umjetnu oplodnju, homoseksualne parove itd… Masonerija ima za cilj zavladati svijetom, naravno na tajan način preko mnogih unutarnacionalnih organizacija. Najveća zapreka masoneriji u tomu jest – Katolička Crkva. Zato je Crkva neprestano napadnuta lažima i klevetama. Crkva je ismijavana u medijima diljem svijeta.

Ekskomunikacija koja je proglašena od strane pape Klementa XII (god. 1738.) je još uvijek na snazi i brani katolicima ulazak u masonske lože. 1983. Sveta Stolica ponavlja zapovijed tj. učenje Katoličke Crkve da katolik koji je član masonerije jest u stanju smrtnog grijeha i ne može pristupiti svetoj pričesti. (Dokument Declaratio de associationibus massonicis, izdana od kongregacije za Crkveni nauk , 1983.). Sveti biskup Jozef Sebastian Pelczar u svojoj knjizi Masonerija upozorava da „Slobodno zidarstvo-masonerija jest anti religiozna sekta, neprijatelj Crkve i društva i da su masonske aktvinosti  čak sve više drske i štetne.“

Stoga, masonskoj ideologiji –  koja postavlja ljude na put vječne propasti – suprostavimo se odlučno ovim putem:

  1. Molitvom za obraćenje onih koji im pripadaju.
  2. Neprestanom evangelizacijom i propovjedanjem radosne Istine spasenja objavljene od Isusa Krista (uključujući promociju dobrih katoličkih novina i časopisa, kao i knjiga i filmova posvećenih evangelizaciji)
  3. Potpunim bojkotom medija koji promoviraju bezbožnost kroz demoraliziranje, klevetu i laž protiv katoličke Crkve. Laži nadvadajmo istinom. Isus Krist je konačno nadvladao zlo. Neka se njegova pobjeda očituje u nama kroz molitvu, sakramente, istinski život vjere i evangelizacije i u zajednici u kojoj živim.

Izvor: časopis Love one another, br 28.

Fr. Mieczyslaw Piotrowsky, SC, urednik lista: Ljubite jedni druge / LOVE ONE ANOTHER /

ks dr mieczyslaw piotrowski czasopis milujciesie

Print

You may also like...