Prijedlog rješenja duhovne krize razotkrivene koronom i potresima (Jedan vjernik)

Prijedlog rješenja duhovne krize razotkrivene koronom i potresima
Odredbe i preporuke
prijedlog

(Postavljeno na oglasnu ploču u Palmotićevoj ulici, Zagreb)

Dragi pastiri hrvatskog naroda,

Neka biskupi, svećenici i visoki prelati prionu uz evanđelje na način osim što ga propovijedaju, isto primjene u svojem životu, kako bi njihova riječ mogla pasti na plodno tlo kada svojem stadu propovijedaju.

Neka se u bogoslovijama i samostanima uvedu disciplinske mjere, te sve one bogoslove koji nemaju stvani poziv nego su u bogosloviju došli kako bi zadovoljavali svoje skrivene homoseksualne potrebe, izbace (kao što pravovjerne kandidate izbacuju tijekom formacije kako vam poslije ne bi “smetali”) ili potakne na pokoru i obraćenje.

Neka se svećenici koji sa strane šaraju ili obrate ili laiciziraju (pa neka se slobodno žene i razmnožavaju kako nam je Bog i zapovijedio) jer polako počinjemo shvaćati da bi se osušili kad bi im se ta ugoda uklonila to jest ionako vjerojatno nemaju žara za Krista.

Neka se bogoslovima, svećenicima i redovnicima koji gaje tradicionalne vrijednosti Crkve, između ostalog i služenje tradicionalne mise to i omogući u racionalnoj mjeri bez izrugivanja i potlačivanja.

Neka se svi biskupi, svećenici i župnici koji su se slizali s politikom, a Krista i duhovno zdravlje svojega stada zanemarili stave na post o vodi i kruhu na 21 dan (tijekom kojeg vremena ćemo mi laici rado za njih moliti devetnice), pa ukoliko nije došlo do obraćenja i pokajanja neka ih se laicizira a upražnjena mjesta ispune onima sa stvarnim pozivima.

Neka nadbiskup Zagrebačke Prvostolnice zbog potresa u Zagrebu i Petrinji pozove biskupe i svoje stado na javnu zadovoljštinu Svemogućem Bogu zbog grijeha koje učinismo kao narod i grijeha struktura (Crkve i vlasti).

Neka se nadbiskup Zagrebačke prvostolnice javno pokaje što je istjerao stado Božje iz Njegova hrama zbog dodvoravanja politici i Duhu ovoga svijeta (40 dana + Veliki Tjedan zatvorene crkve za narod zbog 50ak zaraženih na dan?!). Tek nakon toga biti će mu dopušteno otvaranje Katedrale (koju se usudio otvoriti na Badnjak bez počinjenja prethodnog pa ga je Bog po drugi put istjerao iz svojeg Hrama, kao što je i on nas vjernike.)

Neka kler u Hrvata naučava svoje stado pravom katoličkom nauku i pastoralu, i ohrabri se na upozoravanje vjernika na obmane koje na tjednoj bazi izlaze iz Vatikana kojeg je okupirao Duh ovoga svijeta, preciznije masonerija.

Neka se organiziraju sve češće – uz poštovanje svih epidemioloških mjera – duhovne obnove za mlade po čitavoj Hrvatskoj i neka se pazi da ih vode duhovnjaci s nogama čvrsto na zemlji, a ushićenici Duha Vatikana II i klero-konformisti neka taj dan ispune tipkajući po twitteru i ostalim društvenim mrežama.

Neka Vam se smiluje Bog za obraćenje i izlaska iz sljepila i slizanosti s politikom, da Vas dotakne žar za vjerom i oslobodite se Duha ovoga svijeta i Duha modernizma koji se proširio Crkvom.

Bezgrešno Srce Marijino moli za nas!

Jedan vjernik

palmotićeva1

palmotićeva2

(foto: Bazilika Srca Isusova u Palmotićevoj, Zagreb)

Print

You may also like...