Povijesni KONVOJ vozača kamiona ZA SLOBODU – protiv Covid tiranije (KANADA, Ottawa)

Istaknuta slika

Konvoj otpora dugačak je oko 80 km (50 milja), a broj kamiona se mijenja. Pridružuju im se i farmeri sa traktorima. Potpora pristiže s Istoka i Zapada.

I nakon nekoliko dana prosvjeda premijer Justin Trudeau se povukao iz javnosti. Kakva slučajnost?!

U međuvremenu stotine tisuća građana dolaze dati potporu kamiondžijama u ovom povijesnom prosvjedu za slobodu. 

Prije godinu dana premijer je pisao na Twitteru(31.3.2020) kako treba zahvaliti vozačima kamiona što imaju hranu na policama trgovina, a onda je iste te vozače počeo prisiljavati na cijepljenje. I sada se mora suočiti sa Konvojem za slobodu (#FreedomConvoy2022)

Ovo je pokret “radničke klase” koji se čvrsto zalaže za slobodu protiv svih nametanja u posljednje dvije godine, koje je nametnula nadklasa bez gotovo ikakvih konzultacija sa zakonodavnim tijelima. Konvoj je ogromna demonstracija moći onih koji stvarno održavaju državu.

Konvoju se pridružuju i kamiondžije iz cijelog SAD-a, ustaju u znak solidarnosti. Ovo je lako najsmisleniji i najutjecajniji prosvjed koji se pojavljuje u Sjevernoj Americi. Njoj se pridružuje čak pola milijuna građana Kanade, koji velikom većinom podržavaju ovaj prosvjed, što se može vidjeti iz ovakvih klicanja na autocesti usput. Doista, vjerojatno će srušiti rekord za najveći konvoj kamiondžija u povijesti, kao i za najomiljenije.

Trudeau je u međuvremenu  cijelu stvar opisao kao stvar “male grupe ekstremista” i kaže da mu to ništa ne znači i da neće ništa promijeniti i to zato jer, kako kaže, ti kamiondžije imaju “neprihvatljive stavove”.

Glavni mediji, naravno, opet umanjuju važnost ovog događaja borbe za slobodu običnih građana. Ako ih i prikažu onda to čine tako da ostanu na strani vladajuće elite.

Ovdje se ne radi samo o prisiljavanju na cijepljenje. Radi se o tome da Vlada preuzima vlast nad životima ljudi. Ako oni mogu natjerati ljude da prime injekciju onda je gotovo sa slobodom. Kad vide da narod pristaje na njihove odredbe onda imaju dokaz da je narod pokoren.

kanada

Sljedeće je aplikacija za mobitele, koja se veže uz vaš bankovni račun i posao, pristup komunikaciji i mogućnost plaćanja stanarine ili hipoteke. To na kraju znači 100% državnu kontrolu nad cijelim životom. Tehnologija već postoji. Sve što se sada događa s ovim putovnicama vodi do ove točke. 

Zbog toga kamiondžije štrajkaju na ovaj način. To je čin hrabrosti, ali i očaja. Jednom kada dođe tiranija zdravstvenih putovnica, neće biti bijega. Prozor prilike da se nešto učini po tom pitanju zatvorit će se. Dakle, ovo je trenutak. Možda ne postoji još jedan. Nešto treba učiniti u borbi za ljudska prava i slobode, te uspostaviti sustave koji onemogućuju zaključavanja i obavezna cijepljenja u budućnosti.

Ovo je najveći i najnoviji primjer pobune i onaj koji bi mogao napraviti najveću razliku do sada. Ali to je samo jedan znak među mnogima da su vladajuće elite u većini zemalja pretjerale. Jer što oni čine? Svima ostalima, koji nisu elita, arogantno su nametnuli svoje planove na temelju mišljenja samo nekolicine i bez stvarnih konzultacija sa stručnjacima koji se razlikuju u mišljenjima ili s ljudima na čije je živote duboko utjecala reakcija na ‘pandemiju’.

Usp: LIFESITENEWS.COM

Print

You may also like...