Nadbiskup Carlo Maria Viganò – Razmatranje o velikom “resetu” i Novom svjetskom poretku

Nadbiskup Carlo Maria Vigano daje nam ozbiljno porazmisliti o onome što se zapravo događa u ovoj korona-krizi. Ukazuje na to kako su mnoge vlade u zadnjih godinu dana poduzimale razne mjere mjere bez postizanja obećanih rezultata. Obećano je da će cjepivo donijeti slobodu kretanja, a studije otkrivaju da su osobe cijepljene dvostrukom dozom nisu zaštićenije nego, naprotiv, nose 251 puta veće virusno opterećenje od onih koji imaju prvi soj virusa (usp. (BYOBLU.COM).  

Čini se, kaže on, da se medicina odrekla svoje razboritosti, da je postala nedodirljiva kasta koja ne prihvaća nikakvu kritiku, pa i onda kad dokazi i činjenice govore drugačije. U ovoj novoj religiji postoje covid-svećenici, a heretici su svi oni koji se s njima ne slažu.

Šveđani nisu uvodili stroge mjere, pa se to ne uzima kao dokaz neučinkovitosti strogih mjera. U Izraelu i Velikoj Britaniji gdje je masovno cijepljenje povećalo infekcije – njihov primjer ne potiče vladare drugih zemalja na oprez u kampanji cijepljenja.

Suočeni smo sa velikom obmanom, temeljenom na lažima i prijevarama. Ova obmana polazi od pretpostavke da su opravdanja koja su vlasti iznijele u prilog svojim postupcima iskrena. Jednostavnije rečeno, greška se sastoji u vjerovanju da su vlastodršci pošteni i da nam ne lažu. Stoga se ustraje u pronalaženju opravdanja, s jedinom svrhom da ne prepoznamo da smo predmet zavjere isplanirane do najsitnijih detalja.

LIBERA NOS A MALO
Razmatranja o velikom resetu  i novom svjetskom poretku

Nitko neće biti dio Novog svjetskog poretka
ako ne izvrši čin obožavanja Lucifera.
Nitko neće ući u New Age ako ne primi luciferijansku inicijaciju.

David Spangler,
direktor Projekta planetarne inicijative Ujedinjenih naroda
Reflections on The Christ , Findhorn, 1978.)

vigano

Više od godinu i pol dana bespomoćno smo svjedoci slijeda neskladnih događaja kojima većina nas ne može dati uvjerljivo opravdanje. Hitna situacija s pandemijom posebno je pokazala kontradiktornost i nelogičnost mjera koje su nominalno namijenjene ograničavanju zaraze – karantene, policijski sat, zatvaranje komercijalnih aktivnosti, ograničenja javnih usluga i klasa, obustava prava građana – ali koje se svakodnevno poriču sukobljenim glasovima, jasnim dokazima o neučinkovitosti, kontradikcijama istih zdravstvenih tijela. Nema potrebe nabrajati mjere koje su poduzele gotovo sve vlade svijeta bez postizanja obećanih rezultata.

Ograničimo li se na pretpostavljene prednosti koje je eksperimentalni genski serum trebao donijeti zajednici – prije svega imunitet na virus i obnovljenu slobodu kretanja – otkrivamo da je studija Sveučilišta Oxford objavljena u Lancetu ( ovdje ) navodi da je teret virusa onih cijepljenih dvostrukom dozom 251 puta veći nego li kod prvih sojeva virusa ( ovdje ), unatoč najavama svjetskih lidera, počevši od talijanskog premijera Maria Draghija, prema kojemu: ” tko god se cijepi, živi, ​​tko se ne cijepi, umre “.

Čini se da su nuspojave seruma gena, pametno prikrivane ili namjerno ne registrirane od strane nacionalnih zdravstvenih tijela, potvrđuju opasnost od uzimanja cjepiva kao i uznemirujuće nepoznanice za zdravlje građana s kojima ćemo se uskoro morati suočiti.

Od znanosti do scijentizma

Čini se da se medicina – koja nije znanost, već primjena znanstvenih načela u različitim slučajevima svaki put, na iskustvenoj i eksperimentalnoj osnovi – odrekla svoje razboritosti, u ime hitnog slučaja koji se popeo na razinu svećeništva od religije – religije znanosti, u stvari – što, kako bi se, kao što je sama zaogrnut u dogmatizam graniči s praznovjerjem. U Ministri ovog kulta su se konstituirali kao kasta nedodirljivih, izuzeti od svake kritike čak i kad su njihove tvrdnje negirane dokazima o činjenicama.

Načela medicine, koja se smatraju općenito valjanima do veljače 2020., ustupila su mjesto improvizaciji, do te mjere da im je savjetovano cijepljenje u jeku pandemije, obveza maski koje su nametnute iako su beskorisne, proizvoljno postavljanje bizarnih udaljenosti , zabranu liječenja učinkovitim lijekovima i nametanje eksperimentalne genske terapije koja krši normalne sigurnosne protokole. I kao što postoje novi Covid svećenici , tako postoje i novi heretici , odnosno oni koji odbacuju novu religiju pandemije i žele ostati vjerni Hipokratovoj zakletvi. Nerijetko se čini da se aura nepogrešivosti koja okružuje virologe i druge manje ili više naslovljene znanstvenike dovodi u pitanje zbog sukoba interesa ili značajnih financijskih koristi koje dobivaju farmaceutske tvrtke, što bi u normalnim uvjetima bilo skandalozno i ​​kriminalno.

Ono što mnogi ne razumiju je nedosljednost između navedenih ciljeva i sredstava koja se usvajaju na stalno mijenjajući način kako bi se oni postigli.

Ako u Švedskoj nedostatak izolacija i maski nije doveo do veće stope zaraze od onih u zemljama u kojima su ljudi bili zatvoreni u svojim domovima ili gdje su im maske bile stavljene čak i u osnovnim školama, ovaj se element ne smatra dokazom neučinkovitosti mjera. Ako je u Izraelu ili Velikoj Britaniji masovno cijepljenje povećalo infekcije i učinilo ih virulentnijim, njihov primjer ne potiče vladare drugih zemalja na oprez u kampanji cijepljenja, već ih tjera da procijene obveznu prirodu davanja cjepivo. Ako se ivermektin ili hiperimunska plazma pokažu kao valjani tretmani, to nije dovoljno za njihovo odobrenje, a kamoli da ih se preporuči. A oni koji se pitaju razlog ove uznemirujuće iracionalnosti na kraju se suzdržavaju od prosuđivanja, dajući na neki način fideističko prihvaćanje izjavama Covida svećenika , ili obrnuto smatrajući liječnike nepouzdanim čarobnjacima.

Jedinstvena skripta pod jednim smjerom

Kao što sam ranije rekao, suočeni smo s kolosalnom obmanom, temeljenom na lažima i prijevarama. Ova obmana polazi od premise da su opravdanja koja su vlasti iznijele u prilog svojim postupcima iskrena. Jednostavnije rečeno, greška se sastoji u vjerovanju da su vlastodršci pošteni i u pretpostavci da nam ne lažu. Stoga ustrajemo u pronalaženju manje -više vjerojatnih opravdanja, s jedinom svrhom da ne prepoznamo da smo predmet zavjere isplanirane do najsitnijih detalja. I dok pokušavamo racionalno objasniti iracionalno ponašanje, dok logiku pripisujemo nelogičnim postupcima onih koji upravljaju nama, kognitivna disonanca vodi nas da zatvorimo oči pred stvarnošću i da povjerujemo u najsramnije laži.

Zločinaka sredstva

Kad se shvati da su sadašnji događaji namijenjeni postizanju određenih rezultata – i posljedično ostvarivanju određenih interesa u ime manjinskog dijela čovječanstva, sa nesagledivom štetom za većinu – moramo imati i iskrenost da priznamo da je autor ovog plana –  zločinački um. Ovaj zločinački dizajn također nas tjera da shvatimo prijevaru koju je počinila civilna vlast predstavljajući određene mjere kao neizbježan odgovor na nepredvidive događaje, kada su događaji vješto stvoreni… …

 

Print

You may also like...