Bivša ravnateljica o “Planned Parenthoodu”: Pomažu silovatelje i trgovce ljudima

abby2

Pozvana da bude asistent kod abortusa koji je praćen ultrazvukom, Abby Johnson je gledala bitku za život, a ta bitka bila je za tren – izgubljena. „Nikad više!“, „Nikad više!“ ponavljala je Abby. Od onda se udaljila iz klinike, dala ostavku i postala „pro-life“ aktivistica. Od tada joj Planned Parenhood pokušava zabraniti pristup. Abby želi posvjestiti javnosti događaje unutar PP.  Njena poruka je da u radu te klinike vladaju pokvarenost i zlostavljanje žena. „Iz iskustva vam mogu reći da je „Planned Parenthood“  slijep za seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.“ „Ono što vidite na Liveaction’s video  nije rijedak slučaj.“

Mnogi su bili šokirani uviđajući da Planned Parenthood pomaže silovatelje (statutory rapists) i trgovinu ljudima/sexualno ropstvo (sex trafficing).

Uvjerava da to nije novost nikom unutar Planned Parenthood-a. „Mi svi znamo što se događa“. Abby J. je bila na vrhu top liste onih koji su podupirali pobačaj, a onda se stvar mijenja – te postaje pro-life lider.

Takav je slučaj i sa Normom McCorvey, ženom koju je tužba dovela do legalizacije pobačaja na zahtjev, 1973. Također je tu i nekada top-lider (obavio je 75.000 abortusa ! ) – dr. Bernard Nathanson. I on je postao pro-life aktivist. Napisao je knjigu “Ruka Božja”.  

bernard

Izvor: LiveAction.org

Print

You may also like...