Biskup Athanasius Schneider – Cjepiva i okrutnost nad nerođenom djecom

 

Snimka zaslona (3360)

Svaka upotreba cjepiva ili lijekova koja uključuju uništavanje života nerođene djece, trgovina dijelovima nerođene djece, dovodi nas u direktnu kooperaciju s ovim zlom,  dovodi nas do profitiranja na ovim zlodjelima, posebno jer takva cjepiva i lijekovi, unatoč tvrdnjama da su dobri, su već moralno pogrešni u svom pristupu. Dobrobit od ovakvih cjepiva i lijekova koji su vezani uz okrutnost čak i kad bi pomogli  milijunima ljudi postignuta je na strašnom trpljenju nerođene djece.

U naše vrijeme postoji moderni “veganski pokret”, koji zahtjeva da se ne testira na životinjama, kako bi se proizveli hrana, lijekovi i kozmetika “bez  okrutnosti” (cruelty-free) što znači da ti proizvodi nisu povezani sa okrutnošću nad životinjama – koliko više mi kršćani moramo protestirati protiv lijekova i cjepiva koja su povezana sa okrutnošću nad nerođenom djecom. Vrijeme je da zahtijevamo humano, cruelty-free cjepiva i lijekove – bez okrutnosti. 

U zaštiti ljudskog života danas moramo biti protiv toga da se nerođeni svode na rezervne dijelove, materijal za testiranje, …

Iz propovijedi u Austriji, 21.06.2021. (video: na njemački; engl. prijevod)

Print

You may also like...