HOROR je oko nas: nedužna djeca ubijana radi novca

Zbog industrije koja zarađuje na krvi nedužnih, zaboravljeno je pravo nerođenih da budu rođeni – živi. Jednu minutu nakon rođenja vlasti ih smatraju ljudskim bićem, a jednu minutu prije, dok su bili u majčinoj utrobi –  oni to nisu??? Klinike za abortuse propagiraju „pravo žena na izbor“ , i ne čudi što ne daju ženama da gledaju u ultrazvuk pri abortusu, niti daju na vidjelo fotografije koje pokazuju kako je u tom sitnom biću koje i kad je jako malo i stane na ljudski dlan – prepoznatljivo ljudsko tijelo. Ne daju vidjeti srce koje kuca. A pogotovo ne kako kuca puno jače, puno brže kad osjeti smrtnu opasnost. A upravo su fotografije abortirane djece i snimke ultrazvuka učinile da mnogi promijene svoje mišljenje o „pravu žena na izbor“, te shvate kako nitko nema prava oduzeti mali, nedužni ljudski život, a sve to u ime nekakivih „prava“ i „slobode“.

……………………………………………………………..

Sljedeći članak je preuzet iz lista ‘The Advocate’

(vidi:  liveaction.org)

. (…) ‘Pro-life’ pokretu je trebalo  puno godina da razradi svoju strategiju. U svibnju 2009. god. Gallup-anketa pokazuje da je po prvi put većina Amerikanaca: pro-life! Za život! Ovaj nedavni preokret u vrijednostima Amerikanaca dobrim djelom je zasluga korištenja fotografija te prikazivanje ultrazvuka koji prikazuju prepoznatljiva ljudska bića.

Profesor na teologiji Migliorino Miller bio je jedan od prvih fotografa koji je napravio sliku nerođenog. U rujnu 1988. Miller je našao 4000 abortirane djece odložene za utovar u Čikaškim predgrađima.

Iako stvarne fotografije su bile daleko od savršenih. Često su bile mutne, osobito na rubovima… 1990. Greg Cunninghan pokrenuo je „Genocide Averness Project“, projekt koji bi posvijestio genocid koji se događa u pozadini svega. Ovaj umirovljeni pravnik unajmio je profesionalne fotografe da snime desetke tisuća visoko kvalitetnih fotografija abortirane djece. Greg Cunninghan provodi svoj posao unutar klinike za abortuse sa dopuštenjem i potpisima doktora koji abortuse obavljaju.

Fotografije detaljno pokazuju sitne prstiće i mala lica beba koje su dovoljno malene da stanu na dlan ruke.

4mjeseca

(Na slici je plastični model bebe stare četiri mjeseca)

U komadima i prekrivene krvlju bebe izgledaju tako bespomoćno i napušteno. Slike su printane na posterima i letcima, prikazane na plakatima, i razdijeljene širom zemlje. Fotografije su uvjerile tisuće žena da zadrže svoju djecu. Tako, Michigen, kao dvadesetdvogodišnja žena govori: „Trudna sam, a ljudi, uključujući i mog oca, žele da abortiram. Nakon gledanja ovih fotografija odbila sam pobaciti“.

Do nedavna industrija abortusa je uspješno prikrivala nasilje progoneći one fotografiraju, šireći propagandu da je nerođeno dijete “samo nakupina stanica”, te pokazujući na reklamama parove koji su zaljubljeni i sretni unatoč činjenici da nemaju djece. U pozadini istrage koju provodi „Live Action“ radnici klinike za abortuse u anonimnosti niječu autentičnost fotografija abortusa.

„Planned Parenthood“  – najveći je pružatelj usluga za abortuse.

Razumljivo da prikazivanje njihova rada onakvim kakav stvarno jest odvraća mnoge od toga da budu pokrovitelji takvog biznisa, a i obeshrabruje zaposlenike.

Abby Johnson, direktorica Planned Parenhood-a, klinike za abortuse, dala je ostavku nakon što je vidjela ultrazvuk pobačaja. No nije ona prva koji je napustila industriju iz tog razloga.

abby

“Samo sam pomislila: Ne mogu to više! – i to je bilo kao da me je zasljepilo neko jako svjetlo. Pomislila sam – to je to. Osjetila sam se čistom. Nemam više taj teret na sebi.” – izjavila je – Abby Johnson, bivša direktorica klinike Planned Parenhood.

Bivši doktor koji je obavljao abortuse, Joseph Randall izjavljuje: „Preokret je zasigurno postao veći kad smo počeli upotrebljavati ultrazvuk. Izgubili smo dvije sestre koje to nisu mogle gledati. Neki drugi članovi osoblja također su otišli. Nadalje, kaže da trudnim ženama nije dopušteno gledati ultrazvuk znajući da, ako čuju otkucaje srca, neće htjeti da abortus bude učinjen.“ – kaže dr. Randall.

str34

Fotografija djeluje na poseban način. Ne kao argument koji uvjerava razum, nego kao stvarnost koja djeluje izravno na srce. Fotografije abortusa nije lako gledati, ali one pokazuju što je to abortus uistinu.

Jesu li nerođeni – ljudska bića? Je li abortus izbor, ubojstvo ili genocid? Činjenice su na fotografijama. Pogledaj i vidi. 

……………………………………………………………………………..

PP-CMP

Klinika prima narudžbe i prodaje dijelove male abortirane djece: bubrege, noge, ruke, jetru … ovisno što potražitelj želi – za kozmetičke i druge svrhe… jer to je u njihovu riječniku samo “nakupina stanica”… Na youtube snimci može se vidjeti doktorica iz “Planed Parenhood”-a koja o rezanju i prodaji djelova tijela priča kao  što se priča o ručku… Potraži snimku s naslovom: “Planned Parenthood Uses Partial-Birth Abortions to Sell Baby Parts”

bebe

Postoji i cjenik dijelova tijela. Što je beba bliže stadiju poroda to je cijena veća. U kasnom stadiju trudnoće doktori to rade tako da žele poroditi mrtvu bebu, /tzv. djelomični porod/ (i to usmrćujući je na strašan način), kao da ne bi bilo isto poroditi bebu živu pa je onda usmrtiti – no ovo drugo se smatra ne legalnim, jer živo rođena beba je “ljudsko biće”, a ona nerođena “nije ljudsko biće”. Koja logika? Minut prije nije ljudsko biće, minut poslije je. Unutra nije, vani je.

A kako doktor čini taj “djelomični porod”?

Glava djeteta obično ide prva, ali doktor uhvati noge pa dijete izvuče vani – sve do glave. Glavu ostavlja unutra. Onda uzima instrument kojim će djetetu probušiti lubanju. Da, dobro ste pročitali. Strašno! Onda će uzeti cijev koju će staviti u nastalu rupu, a onda će usisati dječji mozak. Grozno! I tako se može poroditi – mrtva beba. (za ovaj horor – dovoljno je pogledati video: “Delovi beba na prodaju”/ Baby parts for sale”)

blood

I to je, eto žalosna istina “o naprednom vremenu” u kojem živimo: vremenu u kojem je dopušteno jedne ubijati kako bi drugi živjeli lagodnije. Istina za koju se još ne borimo koliko bismo mogli.

M.G.

bebe krv

Nadam se da će netko napraviti i hrvatski prijevod

youtube snimke – “Djelovi beba za prodaju”

Print

You may also like...