Tko je sudac Hayden koji je osudio malog Alfiea Evansa na smrt? (Pruža podrške LGBT ljudima, a majku koja je protiv gender ideologije lišava roditeljskih prava)

sudac

Sudac Anthony Hayden bio je u stanju spasiti život malog Alfiea Evansa s jednim presudom. Međutim, prema sucu, okončanje dječakove agonije je “najbolje rješenje” za dijete. Taj isti britanski sudac, koji osuđuje dijete s invaliditetom na smrt, podupire prihvaćanje djece homoseksualnim parovima.

Sudac koji je donio odluku o slučaju Alfie Evans cinično je u utorak navečer naglasio da je “ovo posljednje poglavlje o ovom izvanrednom dječaku”. Prema LifeSite News, Justice Hayden je član The Bar Lesbian i Gay grupe (BLAGG). Navedena grupa se bavi pružanjem podrške LGBT ljudima, uključujući – usvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

Dana 31. srpnja 2013., glavno mjesto BLAGG-a izvijestilo je da je njihov aktivist Justice Hayden postao član Vrhovnog suda Ujedinjenog Kraljevstva. Naziva se stručnjakom za obiteljski i dječji zakon.

Hayden je također koautor knjige “Djeca i srodne seksualne obitelji: pravni priručnik” (Djeca u jednoroditeljskim obiteljima: udžbenik). Ovo je priručnik s pravnim savjetom za homoseksualne parove koji traže usvajanje djece.

BLAGG je dio LAGLA organizacije (Lesbian and Gay Lawyers Association) koja povezuje homoseksualne odvjetnike. On priprema predavanja, konvencije i konferencije za njih.

Sudac Hayden poznat je po presudama u korist homoseksualaca, kao i za podršku eutanaziji i pobačaju.

Godine 2016. uklonio je roditeljska prava od žene koja nije željela podići svog sina kao “ženu” – unatoč činjenici da je on “identificirao” na taj način. Prema riječima suca, majka je majka “učinila nezamislivo silovanje na dječju psihu i izazvala mu emocionalnu bol“. I to je bilo dovoljno da je liši njezinih roditeljskih prava.

Izvor: pch24.pl

Print

You may also like...