Evo zašto djeca ne bi trebala uzimati nikakve IZJAVE O TESTIRANJU – objašnjava dr. Nada Jurinčić

nada jurinčić

Pedijatrica u mirovini dr. Nada Jurinčić objašnjava kako nema nikakve zakonske osnove za plan koji provodi ministar obrazovanja Radovan Fuchs, glumeći epidemiologa. Mjere koje nalaže ne mogu se naći niti na stranicama stožera, ne ulazeći u to koliko je stožer ne-ustavno tijelo.

Mnogi roditelji neće pristati na to da testiraju zdravu djecu, kaže doktorica. Pri tom misle: “Ko da će tko znati jesam li ja testirao dijete ili  nisam, a neću ga testirat!”. Oni vladajući na to i računaju. Ali, njima je glavno da pristanete: da popišete izjavu da pristajete na testiranje.

Onda će oni reći:  “Mi imamo potpise roditelja – da pristaju!”, pa im više neće biti potreban zakon jer su “roditelji pristali”. Onda im  više neće biti potreban zakon i obrazloženje zašto to rade – nemaju obrazloženja za ovaj plan cijepljenja djece. Oni  nikad nisu dali obrazloženje niti za jednu mjeru u masovnoj obmani koja se zove “C-19”.

Zato, djeca ne bi trebala uzimati nikakve izjave da nose kući roditeljima, jer je sve to “navlakuša za roditelje”. Jest jer nema nikakve zakonske odluke. Donosi se informacija u javnost, koja se pusti kao proba, navlačenje roditelja da pristaju na nešto za što oni naivno misle da neće značiti ništa.

Navlakuša” jest ulični riječnik, ali ništa bolji nije ni način na koji oni rade ovaj posao.

A zašto im treba ovo što rade – jer im treba lažna statistika. Trebaju im brojke. Nemaju argument zašto cijepiti djecu kad u redovima te populacije je pojavnost te bolesti ravna nuli. Zato im treba “pcr” test – zato da stvore “lažno zaražene” i stvore “lažnu statistiku” bez koje ne mogu ući u mjeru koju zovu “cijepljenje djece”

Dragi roditelji – zaustavite ih na testiranju!

A zašto medicinska struka ne može naložiti testiranje zdravih?

Ne postoji ni jedan razlog sa strane medicinske struke koji bi odobrio testiranje zdrave djece i zdrave populacije. Bilo koja medicinska pretraga zahtjeva postavljanje indikacije za nju. Struka ne može odobriti da se zdrava djeca testiraju na bilo koju bolest i bilo koje stanje.

Uzmimo za primjer masovne alergije u doba cvjetanja trava – hoćemo li tada sve osobe testirati? Nećemo, nego samo one koje pokazuju znakove bolesnog stanja. (…)

Cijeli govor dr. Nade Jurinčić možete pogledati na: VIDEO: Dr. Nada Jurinčić

Print

You may also like...